Marmara Üniversitesi EURIE (Avrasya Yükseköğretim Zirvesi) 2021'e Ev Sahipliği Yaptı

Dünya yükseköğretiminde önemli bir yer edinmiş olan Avrasya Yükseköğretim Zirvesi-EURIE 2-4 Mart 2022 tarihinde, COVID-19 salgını sebebi ile hibrit olarak gerçekleştirilmiştir. Bu yıl yedincisi düzenlenen zirveye, Amerika’dan Pakistan’a kadar dünyanın en seçkin üniversiteleri, akademisyenleri ve  yükseköğretim alanının önde gelen temsilcileri katılım göstermiştir. EURIE Yükseköğretim Konferansı ve Fuarı çerçevesinde çevrimiçi oturumların yanı sıra 3 gün boyunca her gün başka bir üniversitenin ev sahipliğinde yüz yüze paneller ve farklı etkinlikler düzenlenmiştir.

Marmara Üniversitesi de EURIE 2022’ye 03.03.2022 Perşembe günü  Dr. İbrahim Üzümcü Konferans Salonunda düzenlenen çeşitli etkinliklerle ev sahipliği yapmıştır.

Uluslararası İlişkiler ve Akademik İşbirliği Ofisi Direktörü Prof. Dr. Nuri Tınaz Marmara Üniversitesi Rektörlüğü adına açılış konuşmasını ve Üniversitemizin tanıtımını yaptıktan sonra dünyanın dört  bir yanından gelen çok sayıda ziyaretçiye kürsüyü bırakarak daha interaktif bir katılım ortamı sağlamıştır. Öğle  yemeğinin ardından  “Mültecilerin Yükseköğretime Erişimi” ve “Yeni Nesil Üniversite Bakış Açısı ve Hibrit Öğrenimin Dijitalleşmesi” başlıklı konuların alanında uzman akademisyenler tarafından ele alınmasının ardından 7. Avrasya Yükseköğretim Zirvesinin Marmara Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen 2. Gün programı son bulmuştur.

DSC_3003.JPG (12.57 MB)

DSC_2993.JPG (13.19 MB)

IMG_9624.JPG (5.09 MB)

DSC_3086.JPG (12.74 MB)

DSC_3036.JPG (14.16 MB)

IMG_9638.JPG (5.79 MB)

Bu sayfa Uluslararası İlişkiler ve Akademik İşbirliği Ofisi tarafından en son 09.03.2022 15:49:04 tarihinde güncellenmiştir.