Uluslararası İlişkiler ve Akademik İşbirliği ofisinin organizasyonel yardımının yanı sıra Institut Français d'Etudes Anatoliennes Direktörü Prof. Dr. Bayram Balcı'nın tanıtım ve destekleriyle düzenlenen "The Making of New Middle East: How the US, Arab World and Israel Shape the Dynamics" başlıklı konferans 17.03.2022 tarihinde Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü İbrahim Üzümcü Konferans salonunda gerçekleştirilmiştir.

Üniversitemiz öğretim üyesi Prof. Dr. Talip Küçükcan'ın moderatörlüğünü yaptığı konferansta Rektör Yardımcısı ve Orta Doğu ve İslam Ülkeleri Araştırmaları Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Hasan Korkut'un davetiyle etkinliğe katılan Prof. Jean-Pierre Filiu bir konuşma gerçekleştirerek konu üzerinde tecrübe ve çalışmalarını katılımcılarla paylaşmıştır. Konferans bitiminde Uluslararası İlişkiler ve Akademik İşbirliği Ofisi Direktörü Prof. Dr. Nuri Tınaz Prof. Jean-Pierre Filiu'ya hediye takdiminde bulunmuştur.

8f131835-2f73-440b-9634-18b340a23162.jpg (77 KB)

Bu sayfa Uluslararası İlişkiler ve Akademik İşbirliği Ofisi tarafından en son 18.03.2022 15:45:30 tarihinde güncellenmiştir.