Darussalam Gontor University'den Ziyaret

IMG_20211108_125935.jpg (6.19 MB)

Endonezya Darussalam Gontor University'den gelen heyet, Rektör Prof. Dr. Hamid Fahmy Zarkasyi başkanlığında 08.11.2021 arihinde Marmara Üniversitesi'ne ziyarette bulundu.

Uluslararası İlişkiler ve Akademik İşbirliği Ofisi Direktörü ve Sosyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nuri Tınaz ziyaret programı kapsamında ''Discourse on Moderate Muslim'' konulu online seminere katılmış; daha sonra heyeti ofisinde kabul ederek, kurumlar arası işbirliği imkanları hakkında fikir paylaşımında bulunmuştur.

Misafir heyet, 11.11.2021 Çarşamba günü İlahiyat Fakültemizi ziyaret ederek Fakütle Dekanı Prof. Dr. İsmail Safa Üstün ve Tarih Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fehmi Yılmaz ile bir araya gelerek ortak projeler üretmek ve akademik işbirliğinde bulunmak konularında isteklerini belirtmişlerdir.

Bu sayfa Uluslararası İlişkiler ve Akademik İşbirliği Ofisi tarafından en son 10.11.2021 15:21:08 tarihinde güncellenmiştir.