Dzemal Bijedic University of Mostar Ziyareti

Bosna Hersek Dzemal Bijedic University of Mostar'dan gelen ve Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Nina Bijedic, Prof. Dr Veldin Ovčina ve Ekonomi Fakültesi Öğr. Üyesi Doç. Dr Irma Dedic'ten oluşan heyet Haziran 2021 başında üniversitemize bir ziyaret gerçekleştirmiştir.

Ziyaret Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Çelen'in makamında gerçekleşmiş olup Tıp Fakültesi Dekanımız Prof.Dr. Hakan Gündüz ve Uluslararası İlişkiler ve Akademik İşbirliği Ofis Direktörümüz Prof. Dr. Nuri Tınaz da iştirak etmişlerdir. Yapılan görüşmede üniversiteler arası işbirliği ve dayanışmayı arttırmaya yönelik bilgi ve fikir paylaşımında bulunulmuştur.

DSC_6731.JPG (2.16 MB)

DSC_6738.JPG (2.94 MB)

DSC_6745.JPG (4.14 MB)

Bu sayfa Uluslararası İlişkiler ve Akademik İşbirliği Ofisi tarafından en son 21.06.2021 11:44:59 tarihinde güncellenmiştir.