Gürcistan-Amerikan Üniversitesi’nden Ziyaret

Gürcistan-Amerikan Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi Direktörü Tamara Mechurchlishvili Üniversitemiz Uluslararası İlişkiler ve Akademik İşbirliği Ofisi’ne ziyarette bulundu.

Mechurchlishvili ve Ofis Direktörü Prof. Dr. Nuri Tınaz, Direktör Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Ömer Mert Denizci ile Öğr. Üye. Dr. H. Gökçen Öcal Özkaya,  Marmara Üniversitesi ile Gürcistan-Amerikan Üniversitesi arasındaki akademik işbirliğinin genişletilmesi, Erasmus kapsamında ortak projeler geliştirilmesi ile özellikle tıp ve  işletme alanlarında Erasmus+ KA107 Uluslararası Kredi Hareketliliği Anlaşması imzalamak için uygun şartların oluşturulması hususunda karşılıklı görüş birliğine varıldı.

Ziyaret; Ofis Direktörü Prof. Dr. Nuri Tınaz ve Mechurchlishvili’nin karşılıklı hediye takdimleri ile son buldu.

WhatsApp Image 2021-06-18 at 13.30.29.jpeg (171 KB)

WhatsApp Image 2021-06-18 at 14.01.42.jpeg (184 KB)

Bu sayfa Uluslararası İlişkiler ve Akademik İşbirliği Ofisi tarafından en son 18.06.2021 14:50:40 tarihinde güncellenmiştir.