2012-2013 Dönemi Erasmus Öğrencileri İçin Dil Kursu ve Dil Seviyesi Duyurusu

Mart 2012’de yapılan Erasmus sınavından 50’nin altında almış öğrenciler için 16 temmuz ile 3 Ağustos 2012 tarihleri arasında 3 haftalık İngilizce kursu düzenlenecektir. Katılmak isteyen öğrencilerimizin 11.07.2012 (Çarşamba) tarihine kadar erasmus@marmara.edu.tr  adresine mail atması gerekmektedir.

Kurs için seviye belirleme sınavı 13 Temmuz 2012 Cuma günü saat 10:00’da Yabancı Diller Yüksekokulu’nda  yapılacaktır.

Açıklamalar;

-          Kurs için öğrencilerimizden ücret alınmayacaktır.

-          Kursa katılım zorunlu değildir ancak Mart Ayı’nda yapılan sınavda 50’nin altında alan öğrencilerin Erasmus Programından yararlanabilmeleri için kursun sonunda düzenlenecek sınava girmeleri ve 50 barajını sağlamaları gerekmektedir.

-          Kursa sadece Mart 2012’de yapılan sınavda 50’nin altında kalan 2012-2013 Öğrenim Hareketliliği Listesi’nde yer alan öğrenciler başvurabilir.

-          Kurs sadece İngilizce dilinden açılmaktadır.

-          Bölümleri tarafından diğer dillerden (Almanca yada Fransızca) değerlendirilip yerleştirilen ve 50 barajının altında kalan öğrencilerimiz için ise kursun sonunda  Almanca ve Fransızca sınavları yapılacaktır.

Yukarıda açıklanan kriterlere uygun öğrencilerimizin dil seviyelerini yükseltmeleri için  kursa katılımını önemle tavsiye eder, başarılar dileriz.

Uluslararası Ofis

Erasmus Koordinatörlüğü