2013-2014 Personel Hareketliliği Duyurusu

Üniversitemizin Değerli Personeli, 

 

2013-2014 Döneminde Erasmus Personel "Ders Verme-Teaching Mobility" ya da "Eğitim Alma-Staff Training" faaliyetinden yararlanmak isteyen Üniversitemiz Personeli'nin 11 Kasım - 16 Aralık 2013 tarihleri arasında, yurtdışında gidecekleri ev sahibi kurumdan aldıkları davet mektupları ve başvuru dilekçeleri ile Birimimize başvurmaları gerekmektedir.  

 

Erasmus Ders Verme Hareketliliği; bölümünüzün anlaşmalı olduğu Erasmus Üniversite Beyannamesi sahibi bir yüksekoğretim kurumunda en az 5 saat ders vermek şartı ile öğrencilere ders verilmesi ve ders vermeye ilişkin karşı kurumla ortaklaşa akademik/eğitsel faaliyetler gercekleştirilmesine imkan sağlayan faaliyet alanıdır.

 

Erasmus Eğitim Alma Hareketliliği; aracılığıyla ise Üniversitemiz akademik ya da idari personeli bir yükseköğretim kurumu ya da bir işletmeye  gidebilmektedir. Eğitim almak üzere gidilecek işletme yutdışında bir eğitim merkezi, araştırma merkezi, yükseköğretim kurumu ya da işletme tanımına uyan bir kuruluş olabilir. En az 5 gun eğitim alınması gerekmektedir. 

 

Ders verme ve eğitim alma faaliyetlerinden daha fazla personelin yararlanması adına, Birimimiz 1 haftalık maddi destek sağlama uygulamasına gitmektedir.

 

Önemle duyurulur,

 

Saygılarımızla, 

Uluslararası Ofis 

Erasmus Koordinatörlüğü

HIZLI ERİŞİM