2017-2018 Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Seçim ve Aday Listesi

 

Sevgili Öğrenciler,

 

Aday listesinde asil olarak belirtilen öğrencilerimizin tümü Erasmus Programından yararlanabilir. Bununla birlikte hibeli (Program kapsamında hibe alacak) öğrencilerimiz; Ulusal Ajans tarafından Üniversitemize tahsis edilen bütçe miktarı açıklandıktan sonra ilan edilebilecektir.

 Aday listesinde öğrenci isimleri açıklanamayan bölümlerin seçim ve yerleştirme formları bölümler tarafından Uluslararası Ofis'e henüz teslim edilmemiş olup, gerekli düzeltme ve eksiklikler giderilince ilan edilecektir.

 Güz veya Güz+Bahar dönemi için seçilen öğrenciler 15 Kasım 2017, Bahar dönemi için seçilen öğrenciler 15 Şubat 2018 tarihine kadar gidecekleri kurumlardan gelen isimlerine düzenlenmiş kabul mektuplarını birimimize teslim etmek durumundadır. Söz konusu tarihlere kadar kabul mektuplarını teslim etmeyen öğrenciler 2017-2018 Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Programından yararlanamayacaklardır.

 Aday listesinde Asil olarak belirtilen öğrencilerimiz; yerleştirildikleri kurumların başvuru tarihlerini ve başvuru belgelerini, kurumların web sayfalarından zaman kaybetmeden incelemeli ve Bölüm Erasmus Koordinatörlerine danışarak ilgili başvuru belgelerini zamanında göndermelidir. 

 

2017-2018 Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Seçim ve Aday Listesi (tıklayınız)

 

Uluslararası İlişkiler ve Akademik İşbirliği Ofisi

Erasmus+ Koordinatörlüğü

HIZLI ERİŞİM