2018-2019 ERASMUS+ ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ YABANCI DİL SINAV SONUÇLARI

Sevgili Öğrenciler,

Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Yabancı Dil Sınav Sonuçları Üniversitemiz Yabancı Diller Y.O. tarafından açıklanmıştır.

Programdan yararlanabilmek için Yabancı Dil barajı daha önce ilan edildiği ve geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi 50 puan’ dır.

Aşağıdaki linklerde açıklanan Erasmus Yabancı Dil Sınavlarından 50 ve üzeri puan alan öğrencilerin programdan yararlanabilmek için en geç 26 Mart 2018 tarihine kadar aşağıdaki linkte yer alan Üniversite tercih formlarını ve orijinal imzalı-mühürlü transkriptlerini (2'şer adet) bölüm Erasmus Koordinatörlerine teslim etmeleri gerekmektedir. Süre uzatılmayacak olup bu tarihe kadar teslim etmeyen öğrencilerin Erasmus başvuruları tamamlanamayacak ve geçersiz sayılacaktır.

Öğrencilerin üniversite tercihlerinde bulunurken bölüm Erasmus Koordinatörlerine danışmaları tavsiye edilmektedir.

Bilgilerinize sunulur.

İngilizce Sınav Sonuçları için tıklayınız.

Almanca Sınav Sonuçları için tıklayınız.

Fransızca Sınav Sonuçları için tıklayınız.

Öğrenciler için  Üniversite Tercih Formu için tıklayınız.

Anlaşma listesi için tıklayınız.

Seçim Takvimi için tıklayınız.