2018-2019 Erasmus+ Staj Hareketliliği Öğrenci Listesi

2018-2019 Erasmus+ Staj Hareketliliğinden hibeli-hibesiz yararlanacak  öğrenci listesi aşağıdaki linkte bulunmaktadır.

Öğrenciler 30 Eylül 2019 tarihine kadar minimum 2 aylık stajlarını tamamlamaları kaydıyla programdan yararlanabileceklerdir.

Faaliyetin süresi 2 aydan kısa olamaz. Hibeli öğrencilere gidecekleri ülkelere göre 2 aylık hibe tahsisi yapılacaktır. Hibeli öğrencilerin iptal etmesi durumunda hibe tahsisi başarı sıralamasına göre diğer öğrencilere yapılır.

2018-2019 Erasmus+ Staj Hareketliliği Değerlendirme Sonuçları (tıklayınız)

Birleşik Krallık’ta Erasmus+ staj hareketliliği gerçekleştirmek için başvuran öğrencilerin Brexit süreci nedeniyle bu ülkede staj faaliyetine katılmaları mümkün değildir. Bu öğrencilerin 30 Mayıs 2019 tarihine kadar Erasmusa dahil olan (AB üyesi ülkeler, Makedonya, İzlanda, Norveç, Lihtenştayn) başka bir ülkedeki bir kurumdan alacaklarını kabul mektubu ve yeni başvuru formlarını ofisimize iletmeleri gerekmektedir. Bu belgeler yine oluşturulacak komisyon tarafından uygunluk denetimine tabi tutulacaktır. Komisyon tarafından uygun bulunmayan kurumlara Erasmus+ staj hareketliliğine gidilmesi mümkün olmayacaktır.

Bilgilerinize önemle sunulur,

Erasmus Koordinatörlüğü