Mevlana Değişim Prog.Öğrenci-Öğretim Elemanı Ön Değ. Listesi ve Burs Tutarları

Mevlana Değişim Programı 2013-2014 Akademik Yılı öğrenci ve öğretim elemanı ön değerlendirme listelerimiz aşağıdadır.

Mevlana Öğrenci Değerlendirme Listesi

Mevlana Öğretim Elemanı Değerlendirme Listesi

Kesinleşmiş listeler YÖK Yürütme Kurulu’nun onayı ve Üniversitemize kaynak aktarımından sonra ilan edilecektir. Haklarından feragat etmek isteyen öğrenci ve öğretim elemanlarının feragatlerine ilişkin dilekçelerini 24 Haziran 2013 tarihine kadar ofisimize iletmeleri gerekmektedir.

Kısa bir zaman dilimi içinde;

1- Öğrenciler için değişim sürecinin nasıl işleyeceğine ilişkin (bütün süreci adım adım gösteren) bir değişim takvimi (hem Türkçe hem de İngilizce olarak)

2- Öğretim elemanları için değişim sürecinin nasıl işleyeceğine ilişkin (bütün süreci adım adım gösteren) bir değişim takvimi (hem Türkçe hem de İngilizce olarak)

3- Kaynak aktarımının nasıl ve hangi süreç içerisinde yapılacağına ilişkin bir değişim takvimini resmi internet sayfamız üzerinden sizlerle paylaşacağız.

Mevlana Değişim Programı Öğrenci Bursları

Mevlana Değişim Programı Öğretim Elemanı Bursları