ERASMUS+KA107 Bilgilendirme Toplantıları

ERASMUS+KA107 Bilgilendirme Toplantıları Gerçekleştirildi

Uluslararası İlişkiler ve Akademik İşbirliği Ofisi tarafından “Erasmus+ KA107 Uluslararası Kredi Hareketliliği” hakkında akademik birimleri bilgilendirmek ve bu alanda proje geliştirilmesini desteklemek amacıyla, bilgilendirme toplantıları ve birim ziyaretleri gerçekleştirilmiştir.

19 Kasım – 5 Aralık tarihleri arasında üniversitemizin çeşitli yerleşkelerinde fakülteleri ziyaret eden Ofis yetkilileri; Erasmus+ KA107 programının sağladığı hareketlilik imkanları ve hareketlilik yapılabilecek ülkeler hakkında detaylı bilgiler verdiler.

Bununla birlikte bilgilendirme etkinlikleri kapsamında 2 Aralık tarihinde Enstitüler Konferans salonunda, üniversitemizde görev yapan fakülte/enstitü/bölüm Erasmus Koordinatörleriyle birlikte tüm akademik personele yönelik daha geniş kapsamlı bir toplantı gerçekleştirilmiştir. Toplantıda Türkiye Ulusal Ajansında KA107 alanında çalışan Uzman Gülün Gözde Öztürk faaliyet hakkında detaylı bilgiler verdikten sonra Türkiyat Araştırmaları Enstitüsü Erasmus Koordinatörü Öğ.Gör.Dr. Liaisan Şahin üniversitemiz tarafından yürütülüp tamamlanan 2017-KA107 projesi hakkında deneyim paylaşımda bulundu.

IMG_0927.JPG (582 KB)

IMG_0928.JPG (584 KB)

Bu sayfa Uluslararası İlişkiler ve Akademik İşbirliği Ofisi tarafından en son 13.03.2020 09:17:57 tarihinde güncellenmiştir.