Marmara Üniversitesi EURIE 2020'ye Katıldı

1. Yüksek Eğitim Konferans ve Fuar Organizasyonu olan EURIE 2020,19-21 Şubat 2020 tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlendi. Marmara Üniversitesi, Türkiye’den 29 vakıf ve devlet üniversitesi ile birlikte “Study in Turkey” çatısı altında, Üniversitemiz Uluslararası İlişkiler ve Akademik İşbirliği Ofisi tarafından temsil edildi. Ofis Direktörü Prof. Dr. Nuri Tınaz başkanlığındaki heyetimiz Amerika, Hırvatistan, Letonya, Belarus, Kazakistan, Azerbaycan, İran, Pakistan, Malezya ve Japonya’dan gelen üniversite temsilcileri ile yüz yüze görüşme imkanı bularak; karşılıklı işbirliği ve ikili anlaşmalar yapılması hususunda mutabakat sağladı.

Organizasyon boyunca üniversitemizin hediye ettiği tanıtım malzemeleri her zaman olduğu gibi tüm konukların ilgisini çekerken büyük beğeni kazandı.

2.JPG (270 KB)

1.JPG (220 KB)

Bu sayfa Uluslararası İlişkiler ve Akademik İşbirliği Ofisi tarafından en son 13.03.2020 09:34:36 tarihinde güncellenmiştir.