Marmara Üniversitesi Uluslararası Öğrenci Değişiminde Zirvede Yer Aldı

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından “2018 Yılı Üniversite İzleme ve Değerlendirme Raporları” açıklandı.

5 ana gösterge ve 45 alt göstergeler doğrultusunda oluşturulmuş her bir üniversiteye ait raporlara göre Marmara Üniversitesi Uluslararasılaşma kategorisinde “Uluslararası değişim programları kapsamında gelen öğrenci sayısı” göstergesine göre 1. Sırada yer aldı.

Bu başarının kazanılmasında üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. Erol Özvar’ın eğitim-öğretimin uluslararasılaşmasına verdiği önem ve teşvikiyle Uluslararası İlişkiler ve Akademik İşbirliği Ofisi personelinin fakülte/erasmus koordinatörleri ile işbirliği halinde yürüttüğü, gelen öğrenci sayısı ve memnuniyetini arttırmaya yönelik uygulamaların etkisi oldukça büyüktür.

International Students.jpg (5.45 MB)

Bu sayfa Uluslararası İlişkiler ve Akademik İşbirliği Ofisi tarafından en son 13.03.2020 09:29:56 tarihinde güncellenmiştir.