2016- 2017 Bahar Dönemi Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği - Programa Katılım/İptal Durumları Hakkında Önemli Duyuru

Değerli öğrencilerimiz,

 

2016-2017 Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Hibe listesinde (http://dosya.marmara.edu.tr/international/2016-2017_Erasmus_Ogrenim_Hibe_Listesi.pdf ) ve sizlere daha önce yapılan bildirimlerde ifade edildiği üzere, Bahar döneminde Erasmus’a katılmak üzere seçilmiş öğrencilerin 17 Şubat 2017 tarihine kadar karşı üniversitelerden aldıkları kabul mektubu ve ilgili belgeleri Uluslararası Ofis’e iletmeleri gerekmektedir.

 

17 Şubat 2017 tarihine kadar Erasmus Programına katılımlarıyla ilgili olarak Uluslararası Ofis’e belge bırakmayan veya herhangi bir girişimde (öğrenci sözleşmesi imzalamak gibi)  bulunmadığı halde feragat ettiğini bildirmeyen Bahar öğrencilerinin katılım haklarının iptal olacağını hatırlatırız. Bununla birlikte bu öğrencilerin sonraki yıllarda Erasmus+ programına başvurmaları durumunda başarı puanlarından 10 puan düşürülecektir.

 

  • İptal bildiriminde bulunmak isteyen öğrencilerin aşağıdaki feragat dilekçesini doldurup erasmus@marmara.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir.

 

  • Bu işlemi daha önce yaptığınızı düşünüyorsanız yine 17 Şubat 2017 tarihine kadar erasmus@marmara.edu.tr adresine bildiriniz.

 

  • Aday gösterildiğiniz kuruma katılımınızla ilgili hazırlık süreciniz devam ediyorsa (örn. vize bekliyorsanız) ve 17 Şubat 2017’den sonra da olsa katılacaksanız yine bu durumu erasmus@marmara.edu.tr adresine bildiriniz.

 

erasmus@marmara.edu.tr (göndereceğiniz e-postalarda bölüm koordinatörünüzün adresini e-postanın alıcı veya bilgi kısmına eklemeyi unutmayınız)

 

NOT: Katılımdan vazgeçme durumunda olan öğrencilerin aday gösterildikleri karşı üniversiteye de bildirimde bulunmaları gerekmektedir.

 

Fergat Dilekçesi

 

Marmara Üniversitesi

Uluslararası İlişkiler ve

Akademik İşbirliği Ofisi

HIZLI ERİŞİM