2016-2017 ERASMUS+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Başvuruları Hakkında Bilgilendirme

Sevgili Öğrenciler;

Üniversitemizin 2016-2017 Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Haraketliliği Başvuruları geçen yıl olduğu gibi bu yıl da internet üzerinden, 23 Şubat 2016 - 04 Mart 2016  tarihleri arasında online alınacaktır.

Programdan yararlanmak isteyen öğrencilerin 23 Şubat 2016 – 04 Mart 2016 tarihleri arasında basvuru.marmara.edu.tr üzerinden BYS kullanıcı adları ve şifreleriyle sisteme giriş yaparak başvurmaları gerekmektedir.

Başvuru kriterlerine uygun olarak başvuran tüm öğrencilerin; Erasmus Yabancı Dil Sınavına girmeleri gerekmektedir;

Fransızca: 9 Mart Çarşamba

Almanca: 10 Mart Perşembe

İngilizce: 11 Mart Cuma

Sınavların saati sınav salonları önümüzdeki günlerde duyurulacaktır.

Erasmus Yabancı Dil Sınavından başarılı olan öğrenciler ancak Üniversite tercihi yapabilecek ve tercih formlarını geçtiğimiz yıl olduğu gibi bölüm Erasmus Koordinatörlerine teslim edeceklerdir.

Detaylı başvuru ilanı ve takvimi önümüzdeki günlerde Uluslararası Ofis web sayfasında yayınlanacaktır.

Bilgilerinize sunulur.

Uluslararası Ofis