2016-2017 Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Başvuruları

Değerli Koordinatörler, Sevgili Öğrenciler,

Üniversitemizin 2016-2017 Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Haraketliliği Başvuruları geçen yıl olduğu gibi bu yıl da internet üzerinden, 23 Şubat 2016 - 04 Mart 2016  tarihleri arasında online alınmaktadır.

Programdan yararlanmak isteyen öğrenciler en geç 04 Mart 2016 Cuma günü basvuru.marmara.edu.tr üzerinden BYS kullanıcı adları ve şifreleriyle sisteme giriş yaparak başvurmaları gerekmektedir.

Başvuru kriterlerine uygun olarak başvuran tüm öğrencilerin; Erasmus Yabancı Dil Sınavına girmeleri gerekmektedir;

Fransızca: 9 Mart Çarşamba saat 17:00

Almanca: 10 Mart Perşembe saat 17:00

İngilizce: 11 Mart Cuma saat 17:00

Erasmus+ 2016-2017 Yabancı Dil Sınavına Girecek Öğrenci Listesi

Erasmus Yabancı Dil Sınavından sonra sınavdan başarılı olan öğrenciler ancak Üniversite tercihi yapabilecek ve tercih formlarını geçtiğimiz yıl olduğu gibi en geç 24 Mart 2016 Perşembe gününe kadar bölüm Erasmus Koordinatörlerine teslim edeceklerdir.

Tercih değerlendirmesi ve üniversite yerleştirmeleri bölüm Erasmus Koordinatörleri tarafından https://basvuru.marmara.edu.tr/admin adresi üzerinden bölüm başarı sıralaması, öğrencilerin tercihleri ve anlaşma kontenjan/şartları doğrultusunda yapılacaktır.

Seçim ve Yerleştirme Formuyla birlikte, bölüm öğrencilerine ait tercih formları ve transkriptlerin birer kopyaları 31 Mart 2016 tarihinde Uluslararası Ofis’e teslim edilecektir.

Süreçle ilgili detayli bilgiler; başvuru ve seçim takviminde yer almakta olup, inceleminiz önem arz etmektedir.

Başvuru Kriterleri Afişini incelemek için tıklayınız

Başvuru ve Seçim Takvimi incelemek için tıklayınız

Güncel İkili Anlaşmaları incelemek için tıklayınız

Erasmus Koordinatörler Listesini incelemek için tıklayınız