2014-2015 Personel Hareketliliği Duyurusu

 

Üniversitemizin Değerli Personeli,

 

2014 – 2015 akademik yilinda Erasmus+ Personel “Ders Verme-Teaching Mobility” ya da “Egitim Alma-Staff Training” faaliyetinden yararlanmak isteyen Universitemiz Personeli’nin 4 – 28 Kasim 2014 tarihleri arasinda, yurtdisinda gidecekleri ev sahibi kurumdan aldiklari Davet Mektuplari (isme düzenlenmiş olarak karsi kurumun antetli kagidinda elektronik ortamda alinmiş olmasi yeterlidir) ve Basvuru Dilekçeleri ile Birimimize basvurmalari gerekmektedir.

 

Erasmus Ders Verme Hareketliliği, bolumunuzun anlasmali olduğu Erasmus Universite Beyannemesi sahibi bir yuksekogretim kurumunda en az 8 saat ders vermek sarti ile öğrencilere ders verilmesi ve ders vermeye ilişkin karsi kurumla ortaklasa akademik/eğitsel faaliyetler gerçekleştirilmesine imkan sağlayan faaliyet alanidir.

 

Erasmus Eğitim Alma Hareketliliği araciligiyla ise, Universitemiz akademik ya da idari personeli bir yuksekogretim kurumu ya da bir işletmeye gidebilmektedir. Egitim almak uzere gidilecek işletme yurtdisinda bir eğitim merkezi, arastirma merkezi, yuksekogretim kurumu ya da işletme tanimina uyan bir kuruluş olabilir. Egitim Alma Hareketliligi sadece bir ders alma faaliyeti değil, personelin mesleği ile ilgili konularda bilgi ve tecrübelerini artirmaya yönelik planlanmis faaliyetlerdir (konferanslar hariç).

 

Ders verme ve eğitim alma faaliyetlerinden daha fazla personelin yararlanmasi adina, Birimimiz 1 haftalik maddi destek sağlama uygulamasina gitmektedir.

 

Bolumunuz personeline duyurulmasini onemle rica eder, saygilar sunariz.

 

 

Uluslararasi Ofis

Erasmus Koordinatörlüğü

HIZLI ERİŞİM