Uluslararası İlişkiler ve Akademik İşbirliği Ofisi

2017-2018 Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Yabancı Dil Sınav Sonuçları

Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Yabancı Dil Sınav Sonuçları belli olmuştur. Bununla birlikte sınava girmeyen öğrenci sayısının fazlalığı ve giren öğrencilerin başarı oranının düşük olması sebebiyle Yabancı Dil Barajı geçen yıl olduğu gibi 50 puan’ a çekilmiştir.

Erasmus Yabancı Dil barajı 50 puan olarak uygulanacaktır. Aşağıdaki linklerde açıklanan Erasmus Yabancı Dil Sınavlarından 50 ve üzeri puan alan öğrencilerin programdan yararlanabilmek için en geç 24 Mart 2017 tarihinde Üniversite tercih formlarını ve orijinal imzalı-mühürlü transkriptlerini (2'şer adet) bölüm Erasmus Koordinatörlerine teslim etmeleri gerekmektedir. Süre uzatılmayacak olup bu tarihe kadar teslim etmeyen öğrencilerin Erasmus başvuruları tamamlanamayacak ve geçersiz sayılacaktır.

Öğrencilerin üniversite tercihlerinde bulunurken bölüm Erasmus Koordinatörlerine danışmaları tavsiye edilmektedir.

Bilgilerinize sunulur.

Öğrenciler için  Üniversite Tercih Formu için tıklayınız.

Anlaşma listesi için tıklayınız.

Seçim Takvimi

İngilizce Sınav Sonuçları

Almanca Sınav Sonuçları

Fransızca Sınav Sonuçları

Bu sayfa Uluslararası İlişkiler ve Akademik İşbirliği Ofisi tarafından en son 21.03.2017 09:24:12 tarihinde güncellenmiştir.