University of Rijeka’dan Üniversitemize Ziyaret

Hırvatistan’da bulunan University of Rijeka’da Eğitim Fakültesi’nde görev alan Prof. Kornelija Mrnjaus ve Kristina Lekić Barunčić üniversitemizi ziyaret ederek, iki kurum arasındaki mevcut işbirliklerinin yeni bölümler ile zenginleştirilmesi hususunda görüşmelerde bulundu.

Üniversitemiz Uluslarararası İlişkiler ve Akademik İşbirliği Ofisi Direktörü Prof. Nuri Tınaz, Direktör Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Mert Denizci ve Öğr. Gör. Gülden Bulut’un katıldığı görüşmede, iki kurum arasındaki işbirliğinin genişletilmesi amacıyla farklı fakülteler ile irtibatın derinleştirilmesi görüşüldü.

Bu kapsamında Atatürk Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Seyfi Kenan ve fakülte üyelerinin de katıldığı çeşitli toplantılarda iki kurum arasında eğitim alanında yeni işbirlikleri ve projelerin geliştirilmesi için gerekli temaslarda bulunulmuştur.

Haber 4.jpg (147 KB)

Bu sayfa Uluslararası İlişkiler ve Akademik İşbirliği Ofisi tarafından en son 04.11.2022 15:38:09 tarihinde güncellenmiştir.