2020 - 2021 Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Çevrimiçi Yabancı Dil Sınav Sonuçları ve Erasmus Üniversite Tercihleri

Sevgili Erasmus Adayı Öğrencilerimiz;

Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından, 22.09.2020 tarihinde Çevrimiçi olarak yapılan Erasmus Yabancı Dil Sınavlarının Sonuçları aşağıda açıklanmaktadır.

Erasmus Yabancı Dil barajı 50 puan olup, 50 ve üzeri puan alan öğrencilerimiz Erasmus üniversite tercihi yapabileceklerdir. 50 puanın altında kalan öğrenciler programdan yararlanamayacaklardır.

Aşağıda sonuçları açıklanan sınavlarda  herhangi bir dilden 50 ve üzeri puan alan öğrencilerin programdan yararlanabilmek için; en geç 05 Ekim 2020 Pazartesi günü saat 12:00’ya kadar Erasmus kapsamında gitmek istedikleri yurtdışındaki Üniversite ve Erasmus dönem tercihlerini aşağıdaki linkte açılan form aracılığıyla online olarak yapmaları gerekmektedir.

İlgili tarihe kadar tercih formunu eksiksiz olarak doldurmayan öğrencilerin Erasmus başvuruları tamamlanamayacak ve geçersiz sayılacaktır.

Öğrencilerin üniversite tercihlerinde bulunurken eğitim görmekte oldukları bölüme ait ikili anlaşmaları inceleyerek bunlar kapsamında tercih yapmaları gerekmektedir. Üniversite yerleştirme işlemleri bölüm koordinatörleri tarafından gerçekleşecektir.

 

İNGİLİZCE Sınav Sonuçları 

ALMANCA Sınav Sonuçları

FRANSIZCA Sınav Sonuçları

 

İKİLİ ANLAŞMA LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ;

https://uluslararasi.marmara.edu.tr/ikili-anlasmalar/ikili-anlasma-listesi

 

ERASMUS ÜNİVERSİTE VE DÖNEM TERCİHLERİ FORMU İÇİN TIKLAYINIZ;

 

Bilgilerinize önemle duyurulur,

Güncel bilgi ve duyurular için lütfen ofisimiz web sayfasını takip ediniz. 

 

Marmara Üniversitesi

Uluslararası İlişkiler ve Akademik İşbirliği Ofisi

 

HIZLI ERİŞİM