West Ukrainian National University International Week Etkinliği

Üniversitemiz, Ukrayna’da bulunan partnerimiz West Ukrainian National University tarafından 6-10 Eylül 2021 tarihleri arasında düzenlenen “International Week” etkinliğine katıldı.

Yükseköğretim kurumlarında uluslararasılaşma, kültürlerarası iletişim ve işbirliği gibi konular üzerinde yoğunlaşan programda üniversitemiz Uluslararası İlişkiler ve Akademik İşbirliği Ofisi Direktörü Sn. Prof. Dr. Nuri Tınaz tarafından yükseköğretim kurumlarında uluslararasılaşma üzerine bir sunum gerçekleştirilmiştir. İyi uygulama örneği olarak Marmara Üniversitesi’nin uluslararasılaşmasına odaklanan sunum, katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü.

Temmuz 2021’de West Ukrainian National University Rektörü Sn. Prof. Andriy Krysovatyy ve üniversite heyeti tarafından kurumumuza gerçekleştirilen resmi ziyaret ile derinleşen akademik işbirliğimiz, ortak Erasmus+ projeleri ve değişim programları kapsamında gelişerek sürmektedir.

1.jpg (166 KB)

2.jpg (354 KB)

3.jpg (302 KB)

Bu sayfa Uluslararası İlişkiler ve Akademik İşbirliği Ofisi tarafından en son 08.09.2021 16:31:04 tarihinde güncellenmiştir.