Marmara Üniversitesi Dünyanın En Büyük Eğitim Fuarı NAFSA’ya Katıldı

Bu yıl 30 Mayıs-2 Haziran 2023 tarihleri arasında 75’incisi düzenlenen ve dünyanın en geniş katılımlı Yükseköğretim fuarı ve konferansı olan Uluslararası Eğitimciler Birliği (NAFSA) “Uluslararası Eğitim Fuar ve Konferansı”na Marmara Üniversitesi de katılım sağladı.

Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) başkenti Washington DC’de düzenlenen “Inspiring an Inclusive Future” (Kapsayıcı Bir Geleceğe Işık Tutmak) temalı konferans ve fuarda, Marmara Üniversitesi’ni Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Murat Arısal, Uluslararası İlişkiler ve Akademik İş Birliği Ofisi Direktörü Prof. Dr. Nuri Tınaz, Ofis Direktör Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi H. Gökçen Öcal Özkaya, Dr. Öğr. Üyesi Ö. Mert Denizci ve Öğr. Gör. Gülden Bulut temsil etti.

Dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen Yükseköğretim kurumları ile karşılıklı görüşme fırsatı bulan Marmara Üniversitesi heyeti, yeni anlaşmalar imzalamak, ikili iş birlikleri oluşturmak ve mevcut anlaşmaların kapsamının genişletilmesi konularında fikir birliğine vardı.

Marmara Üniversitesi heyeti ayrıca; Washington Büyükelçisi Hasan Murat Mercan’ın Türk ve Amerikan Üniversiteleri onuruna verdiği resepsiyona katıldı ve daha sonra Büyükelçiyi “Study in Türkiye” standında misafir etti.

Marmara Üniversitesi, görünürlüğünü artırarak ortak üniversite mensupları ile ilişkilerini güçlendirirken, yeni anlaşmalar imzalama fırsatları da buldu.

Nafsa foto 2.jpg (312 KB)

Nafsa foto 1.jpg (563 KB)

Nafsa foto 8.jpg (820 KB)

Bu sayfa Uluslararası İlişkiler ve Akademik İşbirliği Ofisi tarafından en son 27.11.2023 09:24:11 tarihinde güncellenmiştir.