2021 TEKLİF ÇAĞRISI ERASMUS+ ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ BAŞVURULARI

Değerli Öğrencilerimiz,

Erasmus Öğrenim Hareketliliği başvuruları 7 Mayıs 2021 tarihine kadar uzatılmıştır!

Erasmus yabancı dil sınavları 20-21 Mayıs 2021 tarihlerinde düzenlenecektir!

 

Üniversitemizin 2021 Teklif Çağrısı Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Haraketliliği Başvuruları  26 Nisan 2021 -7 Mayıs 2021 tarihleri arasında online olarak alınacaktır. 

2021 Teklif Çağrısı Erasmus+ Başvuru Kriterleri ve Seçim Takvimi (için tıklayınız).

Programdan yararlanmak isteyen öğrencilerin 26 Nisan 2021 – 7 Mayıs 2021 tarihleri arasında exchange.marmara.edu.tr üzerinden Online Başvuru Sistemi Kılavuzu’nda belirtilen adımlarla sisteme giriş yaparak başvurmaları gerekmektedir.

Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Online Başvuru Kılavuzu (için tıklayınız).

Başvurular tamamlandıktan sonra online olarak yapılacak olan Yabancı Dil sınavından 100 üzerinden 60 ve üzeri alan öğrencilerimiz başarılı sayılacaktır. Yabancı dil sınavları İngilizce, Almanca ve Fransızca dillerinden farklı zamanlarda yapılacaktır. Programdan yararlanmak isteyen öğrencilerin, yapılacak sınavda bu dillerden en az birinden 100 üzerinden 60 ve üzeri alması gerekmektedir.

Yabancı Dil Sınav sonuçlarının ilanından sonra sınavlardan başarılı olmuş öğrencilerin üniversite tercihlerini exchange.marmara.edu.tr üzerinden yapmaları gerekmektedir.

Online başvuru sistemi ile ilgili teknik sorunlarınızda erasmus.support@marmara.edu.tr adresine e-posta gönderiniz.

Erasmus+ Programı ile ilgili genel sorularınız için ise lütfen erasmus@marmara.edu.tr adresine e-posta gönderiniz.

Bölümlerin Erasmus İkili Anlaşmalarını incelemek için tıklayınız.  

Bilgi Notu; “Türkiye ile Avrupa Birliği arasında 2021-2027 yeni Erasmus+ programına katılım anlaşması ile 2021 Yılı Delegasyon Anlaşması henüz imzalanmamıştır. Söz konusu anlaşma süreçlerinde yaşanacak gecikmelerden veya aksaklıklardan kaynaklanabilecek maddi veya manevi kayıplardan kurumumuz ve Türkiye Ulusal Ajansı sorumlu tutulamaz.”

 

Marmara Üniversitesi

Uluslararası İlişkiler ve Akademik İşbirliği Ofisi

 

HIZLI ERİŞİM