2021 Teklif Çağrısı Erasmus Öğrenim Hareketliliği Sınav Sonuçları ve Üniversite Tercihleri

Sevgili Erasmus Adayı Öğrencilerimiz;

2021 Teklif Çağrısı Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Değerlendirme ve Seçim süreci kapsamında Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından, 20-21 Mayıs 2021 tarihinde Çevrimiçi olarak yapılan Erasmus Yabancı Dil Sınavlarının Sonuçları aşağıda açıklanmaktadır.

Program başvuru ilanında da belirtildiği gibi Erasmus Yabancı Dil sınavlarından İngilizce, Almanca ve Fransızca dillerinden en az birinden; 100 üzerinden 60 ve üzeri puan alan öğrencilerimiz başarılı olmuşlardır. 60 puanın altında kalan öğrenciler programdan yararlanamayacaklardır.

 

İNGİLİZCE SINAV SONUÇLARI

ALMANCA SINAV SONUÇLARI

FRANSIZCA SINAV SONUÇLARI

 

Erasmus Yabancı Dil Sınavından 60 ve üzeri puan almış öğrencilerin; Programdan yararlanmak üzere Değerlendirme ve Seçim Sürecine devam edebilmeleri için 28 Mayıs- 04 Haziran 2021 tarihleri arasında Erasmus Üniversite tercihlerini exchange.marmara.edu.tr üzerinden yapmaları gerekmektedir.

Tercih yapmadan önce Tercih Klavuzunu inceleyiniz. Online Tercih Klavuzu için Tıklayınız!

28 Mayıs- 04 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek Tercih dönemi tamamlandıktan sonra, Üniversite yerleştirmeleri Uluslararası Ofis tarafından başvuru sistemi üzerinden otomatik olarak tamamlanarak, Yerleştirme Listesi Bölüm Erasmus Koordinatörlerinin değerlendirme ve onayına sunulacaktır. İlgili süreç tamamlandıktan sonra nihai öğrenci seçim ve yerleştirme listesi Uluslararası Ofis tarafından açıklanacaktır.

Online başvuru sistemi ile ilgili teknik sorunlarınızda erasmus.support@marmara.edu.tr adresine e-posta gönderiniz.

Erasmus+ Programı ile ilgili genel sorularınız için ise lütfen erasmus@marmara.edu.tr adresine e-posta gönderiniz.

 

Bölümlerin Erasmus İkili Anlaşmalarını incelemek için tıklayınız.  

Bilgilerinize önemle duyurulur,

Güncel bilgi ve duyurular için lütfen ofisimiz web sayfasını takip ediniz. 

 

Marmara Üniversitesi

Uluslararası İlişkiler ve Akademik İşbirliği Ofisi

 

HIZLI ERİŞİM