Erasmus Öğrenim Yerleştirme İşlemleri Sonuçlanıncaya kadar Öğrencilerimizin Online Başvuru Sistemine Erişimi mümkün olamayacaktır!

Sevgili Öğrenciler,

Bildiğiniz gibi Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Üniversite Tercih Süresi 04 Haziran 2021 Cuma günü tamamlanmıştır.

Şu anda Üniversite Yerleştirme İşlemleri Devam etmekte olup, 10-14 Haziran 2021 tarihleri arasında Bölüm Erasmus Koordinatörlerinin değerlendirme aşamasındadır.

Bu kapsamda öğrencilerimizin online başvuru ve yerleştirme sistemine erişimi; yerleştirme işlemleri sonuçlanıncaya kadar mümkün olamayacaktır.

Öğrencilerimiz sisteme girdiğinde “Kullanıcıya ait tanımlı grup bulunamadı veya grupta tanımlı menü elemanı yok.” tanımı ile karşılaşabilirler.  Genel bir durumdur, herhangi bir aksaklık yoktur.

Bilgilerinize sunulur.