Erasmus+ STAJ Hareketliliği Yabancı Dil Sınav Sonuçları

İNGİLİZCE SINAV SONUÇLARI

ALMANCA SINAV SONUÇLARI

FRANSIZCA SINAV SONUÇLARI

Kişisel verileri koruma kanunu kapsamında sınav sonuç listelerinde öğrencilerin ad-soyad bilgilerine yer verilmemiştir. Lütfen TC kimlik numaralarınızın ilk üç ya da son üç hanesine göre arama yapınız.

Sınavlar Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından gerçekleştirilmiş olup, sonuçlara ilişkin varsa itirazınızı 3 işgünü içerinde, 3 Haziran 2022 tarihine kadar, ydillerogrenci@marmara.edu.tr adresine mail atarak yapabilirsiniz.

İlan edilen liste sadece Erasmus Staj hareketliliği yabancı dil sonuçlarını göstermekte olup, Erasmus Staj Hareketliliğinden Hibeli ya da Hibesiz olarak yararlanmaya hak kazanan öğrenciler  değerlendirme süreci tamamlandıktan sonra Ofisimiz web sayfasında ilan edilecektir.

Bilgilerinize sunarız.

Uluslararası İlişkiler ve Akademik İşbirliği Ofisi