ERASMUS+ ve DİĞER DEĞİŞİM PROGRAMLARI YABANCI DİL SINAV SONUÇLARI

İNGİLİZCE SINAV SONUÇLARI tıklayınız

ALMANCA SINAV SONUÇLARI tıklayınız

FRANSIZCA SINAV SONUÇLARI tıklayınız

Kişisel verileri koruma kanunu kapsamında sınav sonuç listelerinde öğrencilerin ad-soyad bilgilerine yer verilmemiştir. Lütfen TC kimlik numaralarınızın ilk üç ya da son üç hanesine göre arama yapınız.

Sınavlar Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından gerçekleştirilmiş olup, sonuçlara ilişkin varsa itirazınızı 5 işgünü içerinde, 25 Ekim 2022 tarihine kadar, ydillerogrenci@marmara.edu.tr adresine mail atarak yapabilirsiniz.

Yukarıdaki sonuçlar, Erasmus+ ve diğer Değişim Programları için gerekli olan Yabancı Dil Yeterlilik Sınavlarının sonuçlarıdır. Sınavların en az birinden baraj puan olan 60 ve üzeri alan öğrenciler başarılı olmuşlardır.

Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Programından yararlanmak isteyen  öğrencilerimizin önümüzdeki günlerde Kariyer Kapısı Portalı üzerinden açılacak olan Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği ilanına başvurmaları gerekmektedir. Başvuruların değerlendirme süreçlerinde Erasmus+ ve diğer Değişim Programları için yapılmış olan Yabancı Dil Yeterlilik Sınavlarının sonuçları dikkate alınacaktır.

Güncel ilanlar için lütfen web sayfamızı takip ediniz.