2013-2014 İngilizce Yoğunlaştırılmış Dil Kursu

Erasmus öğrencisi olarak seçilmelerine rağmen 2013 Mart ayında yapılan Erasmus Yabancı Dil Sınavı'nda İngilizce’den 50'nin altında not alan öğrenciler için; (seçilen öğrenci listesinde adı bulunan ancak 50 yeterlilik barajının altında kalan)

15 Temmuz- 02 Ağustos 2013 tarihleri arasında İngilizce dilinden yoğunlaştırılmış dil kursu düzenlenecektir. Erasmus öğrencilerine ücretsiz olarak sunulan bu imkandan, 50 dil barajının altında kalan öğrencilerimizin yararlanması önemle tavsiye edilir.

Kursa katılım zorunlu değildir. Ancak Erasmus Programından yaralanabilmek için 50’nin altında kalan öğrencilerin kursun sonunda düzenlenecek seviye sınavına girmeleri ve 50 yeterliliğini sağlamaları gerekmektedir.

15 Temmuz- 02 Ağustos 2013 tarihleri arasında düzenlenecek dil kursuna (İngilizce) katılmak isteyen öğrencilerimizin 11 Temmuz Perşembe gününe kadar, katılımlarıyla ilgili erasmus@marmara.edu.tr adresine mail atmaları gerekmektedir.

Kursa katılım bildirim tarihi: 11 Temmuz 2013, Perşembe

Bildirim adresi: erasmus@marmara.edu.tr