2013-2014 Personel Hareketliligi Basvurusu

Universitemizin Degerli Personeli, 

 

2013-2014 Döneminde Erasmus Personel "Ders Verme-Teaching Mobility" ya da "Eğitim Alma-Staff Training" faaliyetinden yararlanmak isteyen Üniversitemiz Personeli'nin 11 Kasım - 16 Aralık 2013 tarihleri arasında, yurtdışında gidecekleri ev sahibi kurumdan aldıkları davet mektupları ve başvuru dilekçeleri ile  Birimimize başvurmaları gerekmektedir.  

 

Erasmus Ders Verme Hareketliliği; bölümünüzün anlaşmalı olduğu Erasmus Üniversite Beyannamesi sahibi bir yÜksekogretim kurumunda en az 5 saat ders vermek sarti ile ogrencilere ders verilmesi ve ders vermeye iliskin karsi kurumla ortaklasa akademik/egitsel faaliyetler gerceklestirilmesine imkan saglayan faaliyet alanidir.

 

Erasmus Eğitim Alma Hareketliliği; araciligiyla ise Universitemiz akademik ya da idari personeli bir yuksekogretim kurumu ya da bir isletmeye  gidebilmektedir. Egitim almak üzere gidilecek isletme yutdisinda bir egitim merkezi, arastirma merkezi, yuksekogretim kurumu ya da isletme tanimina uyan bir kurulus olabilir. En az 5 gun egitim alinması gerekmektedir. 

 

Ders verme ve egitim alma faaliyetlerinden daha fazla personelin yararlanmasi adina, Birimimiz 1 haftalik maddi destek saglama uygulamasina gitmektedir.

 

Onemle duyurulur,

 

Saygilarimizla, 

Uluslararasi Ofis 

Erasmus Koordinatorlugu 

HIZLI ERİŞİM