2015-2016 Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Başvuruları

Değerli Koordinatörler, Sevgili Öğrenciler,

Üniversitemizin 2015-2016 Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Başvuruları bu yıl ilk kez internet üzerinden, 11-25 Şubat tarihleri arasında online alınacaktır. Programdan yararlanmak isteyen öğrencilerin 11 Şubat 2015 - 25 Şubat 2015 tarihleri arasında basvuru.marmara.edu.tr üzerinden BYS kullanıcı adları ve şifreleriyle sisteme giriş yaparak başvurmaları gerekmektedir.

Başvuru kriterlerine uygun olarak başvuran tüm öğrencilerin; Erasmus Yabancı Dil Sınavına girmeleri gerekmektedir. Sınavlar 5-6 Mart 2015 tarihlerinde İngilizce, Almanca ve Fransızca dillerinden yapılacaktır.

Erasmus Yabancı Dil Sınavından başarılı olan öğrenciler; Üniversite tercih formlarını iki nüsha halinde düzenlenerek güncel transkript belgeleriyle birlikte 19 Mart 2015 tarihine kadar bölüm Erasmus Koordinatörlerine teslim etmelidir.

Bölüm Erasmus Koordinatörleri tarafından bölüm başarı sıralaması, öğrencilerin tercihleri ve anlaşma kontenjan/şartları doğrultusunda tarafından yapılacak ve yerleştirme sonuçları 26 Mart 2015 tarihine kadar Uluslararası Ofis’e iletilecektir.

Başvuru kriterleri, online başvuru ve seçim süreci hakkında detaylı bilgi için aşağıdaki dokümanları incelemenizi önemle rica ederiz.

Uluslararası Ofis

Erasmus Koordinatörlüğü

Başvuru Kriterleri Afişi incelemek için tıklayınız

Başvuru ve Seçim Takvimi incelemek için tıklayınız