2022 PROJE DÖNEMİ ERASMUS+ KA131 ÖĞRENCİ ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ TASLAK YERLEŞTİRME VE ADAY LİSTESİ

Değerli Öğrencilerimiz,

2022 Proje Dönemi Erasmus+ KA131 Öğrenci Öğrenim Hareketliliği sonuçları Taslak olarak ilan edilmiştir.

Başvuruların değerlendirmesi başvuru ilanında belirtilen ölçütler ve puanlamalar doğrultusunda başvuru sistemi tarafından otomatik yapılmıştır.

İlgili ilan metni ve değerlendirme ölçütleri için lütfen tıklayınız.

Başvuru sahipleri itirazları olması halinde işbu sonuç ilan tarihini takiben 3 Mayıs 2023 Çarşamba günü saat 17:00’a kadar konuya ilişkin itirazlarını erasmus.support@marmara.edu.tr adresine e-posta göndererek yapabilirler. Sadece bu e-posta adresine e-posta göndererek itiraz eden adayların ad-soyad, öğrenci numarası,TCKN ve itiraz gerekçesini içeren e-postalar dikkate alınacaktır.

İlan ettiğimiz sonuçlar TASLAK SONUÇLAR olup, KESİN SONUÇLAR itiraz sürecinin tamamlanmasını takiben yapılacak değerlendirme sonrası 11 Mayıs 2023 tarihine kadar ilan edilecektir. Yedek öğrenciler kesin sonuçlarla birlikte ilan edilecektir. 

Kesin Sonuçlar ilan edildikten sonra hibeli yada hibesiz seçilen öğrenciler ilan edilecektir. Mevcut yayınlanan liste, TASLAK üniversite yerleştirme listesidir, hibe listesi değildir.

İki dönem tercih eden öğrencilerimizin hareketlilik durumu karşı kurumun kabulüne bağlıdır.

Kesin sonuclar ilan edildikten sonra, yapılması gereken işlemlerle ilgili bilgilendirmeler yapılacaktır. Bu aşamada yapmanız gereken ilk işlem yerleştirildiğiniz üniversitenin nominasyon ve başvuru tarihlerini incelemektir. Özellikle güz dönemi hareketlilikleri için nominasyon tarihi yaklaşan üniversitelere yerleşen öğrencilerin, Bölüm Erasmus Koordinatörleri ile nominasyon işlemleri hususunda ivedi bir şekilde iletişime geçmesi önerilmektedir. 

Bölüm Erasmus Koordinatörlerinizi öğrenmek için tıklayınız.

İtiraz süresi sonrasında yapılacak değerlendirmeler akabinde oluşacak kesin sonuç listesi ile mevcut taslak yerleştirmelerde değişiklik olma ihtimali bulunmaktadır.

Nominasyon tarihleri yakın olan kurumların başvuru tarihlerinin kaçırılmaması amacıyla nominasyon işlemleri ivedi şekilde başlatılacak olup, mevcut listelerde değişiklik olması halinde karşı kurumlara yapılan bilgilendirmelerin de değiştirilmesinin söz konusu olacağını bildiririz. Bu kapsamda yerleştirildikleri kurumların nominasyon takvimleri daha ileri tarihte olan öğrencilerin nominasyon işlemleri için; Kesin Sonuç listelerinin ilan edilmesinin beklenmesi önerilmektedir.

2022 Proje Dönemi Erasmus+ KA131 Öğrenim Hareketliliği Taslak Yerleştirme ve Aday Listesi (Üniversitelere Yerleşenler Listesi)

2022 Proje Dönemi Erasmus+ KA131 Öğrenim Hareketliliği Değerlendirme Listesi (Tüm Başvurular)

Kişisel Verileri Koruma Kanunu kapsamında listelerde öğrencilerin Ad-Soyad bilgilerine yer verilmemiştir. Lütfen T.C. Kimlik Numaralarınızın ilk üç ve son iki hanesine göre arama yapınız.

HIZLI ERİŞİM