ERASMUS+ KA103 PERSONEL HAREKETLİLİĞİ BAŞVURU İLANI (2020 PROJE DÖNEMİ)

Üniversitemizin Değerli Personeli,

Erasmus+ Personel “Ders Verme-Teaching Mobility” ya da “Eğitim Alma-Staff Training” faaliyetinden yararlanmak isteyen Üniversitemiz Personeli'nin 14 Haziran – 03 Temmuz 2022 tarihleri arasında e-Devlet sistemi ile entegre çalışan Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı Portalı üzerinden online olarak başvurmaları gerekmektedir.

Adayların T.C. Kimlik Numaraları ile e-Devlet Başvuru Portalı’na giriş yaparak MARMARA ÜNİVERSİTESİ’NİN ERASMUS+ KA103 PERSONEL HAREKETLİLİĞİ ilanlarından DERS VERME ya da EĞİTİM ALMA faaliyeti başvurularından birisini seçerek sisteme erişim sağlamaları, başvuru işlemlerini ilan metninde  belirtildiği şekilde gerçekleştirmeleri ve sisteme yurtdışında gidecekleri ev sahibi kurumdan aldıkları Davet Mektuplarını yüklemeleri gerekmektedir.

Lütfen aşağıdaki başvuru çağrılarından ilgili kriterler ve online başvuru sürecini inceleyiniz.

ERASMUS+ KA103 PERSONEL EĞİTİM ALMA HAREKETLİLİĞİ BAŞVURU ÇAĞRISI tıklayınız

ERASMUS+ KA103 PERSONEL DERS VERME HAREKETLİLİĞİ BAŞVURU ÇAĞRISI tıklayınız