ERASMUS+ KA131 PERSONEL HAREKETLİLİĞİ BAŞVURU İLANI (2021 PROJE DÖNEMİ)

PERSONEL HAREKETLİLİĞİ BAŞVURU SÜRESİ 27 NİSAN 2023 TARİHİNE KADAR UZATILMIŞTIR!

Erasmus+ KA131 Personel Hareketliliği Ders Verme ve Eğitim Alma

Hareketlilikleri Başvuru Süresi; son başvuru tarihi 27 Nisan 2023 Perşembe günü olmak üzere uzatılmıştır.

ERASMUS+ KA131 PERSONEL HAREKETLİLİĞİ BAŞVURU İLANI (2021 PROJE DÖNEMİ)

Üniversitemizin Değerli Personeli,

Erasmus+ Personel “Ders Verme-Teaching Mobility” ya da “Eğitim Alma-Staff Training” faaliyetinden yararlanmak isteyen Üniversitemiz Personeli'nin 7 Nisan – 27 Nisan 2023 tarihleri arasında e-Devlet sistemi ile entegre çalışan Erasmus Başvuru Portalı üzerinden online olarak başvurmaları gerekmektedir. İlgili proje ve ilan kapsamında Erasmus Personel Ders Verme veya Eğitim Alma Hareketliliklerinin 31 Ekim 2023 tarihine kadar tamamlanmış olması gerekmektedir.

Başvuruda bulunmak isteyen adayların https://erasmusbasvuru.ua.gov.tr/giris sayfası üzerinden “e-Devlet ile Giriş Yap” seçeneğini kullanarak kişisel e-Devlet bilgileri ve T.C. Kimlik Numaraları ile başvuru sitemine giriş yaparak MARMARA ÜNİVERSİTESİ’NİN ERASMUS+ KA131 PERSONEL HAREKETLİLİĞİ ilanlarından DERS VERME ya da EĞİTİM ALMA faaliyeti başvurularından birisini seçerek sisteme erişim sağlamaları, başvuru işlemlerini ilan metninde  belirtildiği şekilde gerçekleştirmeleri ve başvuru sistemine yurtdışında gidecekleri ev sahibi kurumdan aldıkları Davet Mektuplarını yüklemeleri gerekmektedir.

ÖNEMLİ: ONLINE BAŞVURU KILAVUZUNU İNCELEYİNİZ.

Önemli Not: Lütfen aşağıdaki başvuru çağrılarından ilgili kriterler ve online başvuru sürecini inceleyiniz.

ERASMUS+ KA131 PERSONEL EĞİTİM ALMA HAREKETLİLİĞİ BAŞVURU ÇAĞRISI tıklayınız

ERASMUS+ KA131 PERSONEL DERS VERME HAREKETLİLİĞİ BAŞVURU ÇAĞRISI tıklayınız

Başvurunuzu sistemde eksiksiz şekilde tamamladıktan sonra “Başvuruyu Tamamla” seçeneğini tıklayınız. Başvuruların değerlendirmeye girebilmesi için “tamamlanmış” statüde olması gerekmektedir. Bu sebeple lütfen başvurunuzun “tamamlanmış” statüde olduğundan emin olunuz.

Yaşanabilecek teknik sorunlar sebebiyle başvurularınızı son güne bırakmamanızı önemle tavsiye ederiz.

Personel hareketliliği ve başvurulara ilişkin teknik sorularınız için Ofisimizle aşağıdaki telefon ve e-posta adresleri kanalıyla iletişime geçebilirsiniz.

erasmus.staff@marmara.edu.tr

Bilgilerinize sunulur,