Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Çevrimiçi Yabancı Dil Sınavı Anketi

2020-2021 Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Çevrimiçi Yabancı Dil Sınavı Giriş Beyanı

Sevgili Öğrenciler,

Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği kapsamında 2020-2021 eğitim-öğretim yılında yurtdışına gitmek üzere başvuru yapmakla birlikte, hâlihazırda MÜYYES (hazırlık sınıfı geçme puanı), KPDS/ÜDS/YDS/YÖKDİL veya YÖK tarafından eşdeğer kabul sınavlardan herhangi birine ait yabancı dil sınav sonucu bulunmayan öğrencilere daha önce ilan edildiği üzere Eylül ayında Çevrimiçi (Online) Yabancı Dil Sınavı yapılacaktır.

Marmara Üniversitesi Yabancı Diller YO tarafından çevrimiçi olarak sizlere uygulanacak sınavla ilgili gerekli hazırlıkların teknik olarak yapılabilmesi için sınava girecek öğrenci sayısı oldukça önemlidir.

Bu kapsamda sınavla ilgili lütfen aşağıdaki anketi 14.09.2020 (Pazartesi günü 23.59'a kadar) tarihine kadar doldurunuz.

Erasmus hareketliliğine katılma yönünde kararlılığınız devam ediyorsa sınava girebilmek için; ilgili soruyu sınava KATILACAĞIM olarak seçiniz. Sınava girebilmek için anketin eksiksiz olarak doldurularak katılım sorusunun cevaplanması ve sınav dili seçeneceğinin işaretlenmesi zorunludur.

Erasmus hareketliliğine katılmaktan vazgeçtiyseniz anketi doldurup sınava KATILMAYACAĞIM seçeneğini işaretleyiniz. KATILMAYACAĞIM seçeneği işaretlenirse yaptığınız dil tercihleri geçersiz sayılacaktır.

İçerisinde bulunduğumuz Koronavirüs koşulları nedeniyle ilgili sınavlar çevrimiçi yapılacak olup, sınav yönetiminin sağlıklı yapılabilmesi ve hassasiyeti açısından lütfen sınava deneme amaçlı girmeyiniz, Erasmus Programından gerçekten yararlanmak istiyorsanız sınava girmeniz gerekmektedir.

Sınav tarihi ve katılımcı listesi ilerleyen günlerde web sayfamızda duyurulacaktır.

Teknik bir aksaklık olması halinde erasmus@marmara.edu.tr adresine bildiriniz.