Incoming Öğrencileri Değerlendirme-Not Sistemi Hakkında Araştırma

Değerli Koordinatörler;

Erasmus programıyla gelen öğrencilerin aldığı ders notlarının ÖBYS’de girilmesi sürecini gözden geçirip, iyileştirmeler yapmayı planlamaktayız.

Bu nedenle, olası seçenekleri sizlere aşağıdaki gibi sunarak, hızlı cevabınızı ve değerli görüşlerinizi almaktan memnun olacağımızı bilmenizi isteriz.

Aşağıda 2 başlık altında topladığımız konuları  05.02.2014 tarihine kadar “bağıl değerlendirme araştırma” konu başlığı ile erasmus.incoming@marmara.edu.tr adresine iletmenizi önemle rica ederiz.

Tüm koordinatörlerimizin katılımı özellikle çok önemsiyor, işbirliğiniz ve hızlı cevabınız için şimdiden çok teşekkür ediyoruz.

Bağıl Değerlendirme Sistemi ile ilgili olarak;

a-      Erasmus Programı kapsamında gelen öğrencilerin Bağıl Değerlendirme Sistemine dahil edilmemesi  (Mevcut uygulama bu şekildedir)

b-      Erasmus Programı kapsamında gelen öğrencilerin Bağıl Değerlendirme Sistemine dahil edilmesi

Vize-Final değerlendirme notu

a-      Erasmus öğrencilerinin notlarının ÖBYS’ye yıl sonunda tek not olarak girilmesine devam edilmesi (Mevcut uygulama bu şekildedir)

b-      ÖBYS’ye sınavlardan sonra (vize-final-bütünleme) Erasmus öğrencilerinin de notlarının girilmesi.

Saygılarımızla,

Uluslararası Ofis