İstanbul Şehir Üniversitesi'nden Aktarılan Öğrencilerimizin Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Sonuçları

Sevgili Öğrencilerimiz,

İstanbul Şehir Üniversitesi tarafından 14 Şubat 2020 – 13 Mart 2020 tarihleri arasında alınan 2020 Teklif Çağrısı Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği başvurularının değerlendirme sonuçları, 31 Ağustos 2020 tarihli duyurumuzdabelirtilen hususlar doğrultusunda tamamlanmıştır.

İstanbul Şehir Üniversitesi’nin kurumlararası ikili anlaşmalarının Marmara Üniversitesi’ne transferi, güncellenmesi işlemleri doğrultusunda öğrenci seçim ve üniversite yerleştirme işlemleri yapılabilmiştir. Bazı öğrencilerimizin Erasmus+ kapsamında gitmek üzere tercih ettikleri kurumlar ile anlaşmalar üniversitemizce tekrar yapılmış olup, öğrencilerimiz tercihleri doğrultusunda bu kurumlara yerleştirilebilmiştir. Bununla birlikte yurtdışındaki bazı kurumlar, COVID-19 pandemisinin getirmiş olduğu belirsizlikler sebebiyle anlaşmaları yenilememiştir. Bu kurumları tercih etmiş olan öğrencilerimiz ise Marmara Üniversitesi’nin uygun olan anlaşmaları doğrultusunda yurtdışındaki ortak kurumlarımıza yerleştirilmiştir.

COVID-19 pandemisi sebebiyle 2020-2021 Akademik Yılı Güz Dönemi’nde hareketliliklerin gerçekleştirilememiş olması dolayısıyla, yerleştirmeler 2020-2021 Bahar Dönemi veya 2021-2022 Güz Dönemi için tek dönemlik olarak yapılmıştır.

Aşağıda 2020 Teklif Çağrısı kapsamında yapılan başvuru ve yerleştirme sonuçlarını bulabilirsiniz.

LİSTE 3 – 2020 TEKLİF ÇAĞRISI ERASMUS ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ SONUÇLARI için tıklayınız.

Sonuç listesinde yer alan açıklamaları lütfen dikkatle okuyunuz, danışmak istediğiniz hususlarla ilgili olarak erasmus@marmara.edu.tr adresine yazabilirsiniz.

Tüm öğrencilerimize keyifli bir Erasmus dönemi dileriz.

Sevgilerimizle,