İstanbul Şehir Üniversitesi’nden Marmara Üniversitesi’ne aktarılan Öğrencilerimizin Erasmus Öğrenim Hareketliliği başvuruları hak.

Değerli Öğrencilerimiz,

İstanbul Şehir Üniversitesi tarafından 14 Şubat 2020 – 13 Mart 2020 tarihleri arasında alınan 2020-2021 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği başvurularına yönelik değerlendirme süreci aşağıda belirtilen hususlar nedeniyle henüz tamamlanamamıştır:

* COVID-19 küresel salgını,

* İstanbul Şehir Üniversitesi öğrencilerinin Marmara Üniversitesi’ne aktarılmasına ilişkin işlemler

* Öğrenci değişimi yapabilmek üzere kurumlararası ikili anlaşmaların güncellenme gerekliliği

* ortak kurumların yaz döneminde tatilde olması

Bununla birlikte, COVID-19 sebebiyle Güz 2020 döneminde gerçekleşmesi planlanan hareketliliklere ilişkin tüm dünyada süren belirsizlikler ve ortak kurumların güz döneminde gelen öğrenci kabul etmeme yönündeki kararları da dikkate alınarak, ilgili değerlendirme ve yerleştirme sürecinin, 2020-2021 Akademik Yılı Bahar Dönemi ve 2021-2022 Akademik Yılı Güz Dönemi için yapılmasına karar verilmiştir. Bu bağlamda yukarıda belirtilen işlemlerin önümüzdeki aylarda tamamlanarak, belirtilen dönemler içerisinde hareketliliklerin gerçekleştirilmesi amaçlanmaktadır.

İlgili seçim ve yerleştirme sürecinin tamamlanmasını takiben, konuya ilişkin başvuru sonuçları Marmara Üniversitesi tarafından açıklanacaktır.

Bilgilerinize sunarız.