ERASMUS+ KA131 ÖĞRENCİ ÖĞRENİM ve STAJ HAREKETLİLİKLERİ YABANCI DİL SINAV SONUÇLARI

Erasmus+ Yabancı Dil Sınavları Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından gerçekleştirilmiş olup, sonuçlara ilişkin varsa itirazınızı 5 işgünü içerinde, 6 Mart 2024 tarihine kadar, https://ydil.marmara.edu.tr/notice/ogrenci-dilekce-formlari linkinde yer alan itiraz dilekçe formunu doldurup, ydillerogrenci@marmara.edu.tr adresine mail atarak yapabilirsiniz.

İlan edilen liste sadece Erasmus yabancı dil sonuçlarını göstermekte olup, ilgili programlardan yararlanmaya hak kazanan öğrenciler değerlendirme süreçleri tamamlandıktan sonra Ofisimiz web sayfasında ilan edilecektir.

Öğrenim Hareketliliği Fransızca Sınav Sonuçları

Öğrenim Hareketliliği Almanca Sınav Sonuçları