Cracow University of Economics’ten Üniversitemize Ziyaret

Polonya’da bulunan Cracow University of Economics’in Dekanı Prof. Bernard ZIEBICKI ve beraberindeki heyet, üniversitemizi ziyaret ederek iki kurum arasında akademik işbirlikleri geliştirme hususunda temaslarda bulunmuş ve Üniversitemiz İşletme Fakültesi’ne ziyaret gerçekleştirmiştir.

Üniversitemiz Uluslarararası İlişkiler ve Akademik İşbirliği Ofisi Direktör Yardımcıları Dr. Gökçen Öcal Özkaya ve Dr. Öğretim Üyesi Ö. Mert Denizci’nin katıldığı toplantıda İşletme alanında yeni projeler ve ikili akademik işbirliği anlaşması yapılması hususunda fikir birliğine varılmıştır.

Haber 1.jpg (3.05 MB)

Bu sayfa Uluslararası İlişkiler ve Akademik İşbirliği Ofisi tarafından en son 23.11.2022 11:03:38 tarihinde güncellenmiştir.