University of Rijeka’dan Üniversitemize Ziyaret

Hırvatistan’da bulunan University of Rijeka’da Felsefe Bölümü’nde görev alan Nebojsa Zelic  ve Nataša Antulov üniversitemizi ziyaret ederek, iki kurum arasındaki mevcut işbirliklerinin derinleştirilmesi amacıyla görüşmelerde bulundu.

Üniversitemiz Uluslarararası İlişkiler ve Akademik İşbirliği Ofisi Direktörü Prof. Nuri Tınaz ve Tarih Bölümü’nden Prof. Dr. Fehmi Yılmaz, Uluslararası İlişkiler ve Akademik İşbirliği Ofisi Direktör Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. H. Gökçen Öcal Özkaya’nın katıldığı görüşmede, iki kurum arasındaki işbirliğinin Tarih alanında da genişletilerek öğrenci ve öğretim üyesi değişiminde sayıların arttırılması konusunda fikir birliğine varıldı.Haber 2.jpg (204 KB)

Bu sayfa Uluslararası İlişkiler ve Akademik İşbirliği Ofisi tarafından en son 04.11.2022 15:28:42 tarihinde güncellenmiştir.