State University of Malang Ziyareti

Endonezya'da bulunan State University of Malang İktisat Fakültesi Dekanı Dr. Cipto Wardoyo başkanlığındaki heyet üniversitemize 13.10.2021 tarihinde bir ziyaret gerçekleştirmiştir.

Öncelikli olarak İktisat Fakültemizi ziyaret eden heyet İktisat Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Sadullah Çelik, dekan yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Pınar DENİZ ve Dr. Öğr. Üyesi N.Tuba YILMAZ SOYDAN tarafından karşılanmıştır. Toplantıya aynı zamanda İşletme Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Çağatay AKARÇAY ve İşletme Bölüm Başkanı Prof.Dr. Emine Serra YURTKORU katılım göstermiştir. State University of Malang hayetine üniversitemiz hakkında bilgi verilmiş ve muhtemel işbirliği alanları paylaşılmıştır.

Bu toplantının ardından heyet Uluslararası Ofis'e de bir ziyaret gerçekleştirerek Prof. Dr. Nuri TINAZ, Dr. Öğr. Üyesi Mert DENİZCİ ve Öğr. Gör. Dr. H. Gökçen ÖCAL ÖZKAYA'yla kurumlar arası imzalanabilecek bir işbirliği protokolü hakkında fikir alışverişinde bulunmuştur.

IMG-20211018-WA0061.jpg (321 KB)

1634558683625.jpg (6.58 MB)

Bu sayfa Uluslararası İlişkiler ve Akademik İşbirliği Ofisi tarafından en son 03.11.2021 13:25:20 tarihinde güncellenmiştir.